زمانی که از موتور جستجوی گوگل استفاده میکنید، ممکن است برای شما هم سوال شود که صاحب گوگل کیست؟ اگر به دنبال کسب اطلاعات در مورد این موتور جستجوی معروف هستید، بهتر است ابتدا بدانید که گوگل چیست و پس از آشنایی با تاریخچه این موتور جستجو، بنیانگذاران آن را نیز بشناسید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است ادامه مطلب را با دقت مطالعه کنید.
معرفی کامل موتور جستجو و صاحب گوگل
گوگل یکی از معروفترین شرکتهای آمریکایی است که در زمینه جستجوهای اینترنتی، سختافزار، نرمافزار و… فعالیت میکند. این شرکت در سال ۱۹۹۸ توسط دو دوست به نامهای لری پیج و سرگئی برین از دانشجویان دانشگاه استنفورد بنیانگذاری شده است.
ناگفته نماند که این دو فرد هم اکنون با نامهای پسران یا مردان گوگل نیز شناخته میشوند. اگر به فکر شناخت بیشتر شرکت گوگل هستید، میتوانید با مطالعه زندگینامه لری پیج ، اطلاعات مفیدی را به دست آورید. شرکت گوگل پس از بنیانگذاری در دسته شرکتهای خصوصی قرار گرفت و لری و سرگئی به مدت ۲۰ سال در این شرکت فعالیت کردند.
این شرکت با هدف سازماندهی کردن اطلاعات موجود در سرتاسر جهان تاسیس شد، در واقع بنیانگذاران گوگل تلاش کردند که اطلاعات جهانی به سادگی در دسترس عموم مردم قرار بگیرد. در سال ۲۰۰۴ شرکت گوگل به کالیفرنیا منتقل شد و اکنون نیز محل قرارگیری گوگل در کالیفرنیا است.
توضیحاتی کوتاه در زمینه آشنایی با بنیانگذاران گوگل
در مطالب قبل دو دوست به عنوان بنیانگذاران اصلی شرکت گوگل معرفی شدند. سرگئی برین از دانشمندان رشته علوم کامپیوتر بوده که به عنوان دوازدهمین فرد ثروتمند جهان نیز شناخته شده است. سرگئی افزون بر درس خواندن به فعالیتهای مختلف دیگر مانند ژیمناستیک، اسکیت و… نیز اهمیت میدهد.
لری پیج نیز در دانشگاه استنفورد تحصیل کرده و به عنوان یک فرد کارآفرین و صاحب گوگل شناخته میشود. لری به عنوان دهمین فرد ثروتمند جهان معرفی شده است. برادر بزرگتر لری از سن کم جدا کردن و درست کردن دوباره وسایل مختلف را به او آموزش داده و لری از همان زمان متوجه شد که به ساختن ابزار مختلف و تکنولوژی علاقمند است.
آشنایی با محصولات شرکت گوگل
شرکت گوگل در طول فعالیت خود، نرم افزارها و محصولات مختلفی را برای استفاده عموم مردم در نظر گرفت، برای مثال گوگل کروم، گوگل ارث، گوگل پلاس، گوگل نیوز، جیمیل، یوتیوب و… نمونههایی از این خدمات محسوب میشوند. ناگفته نماند که بسیاری از خدمات گوگل پس از فعالیت آزمایشی و به دلایل مختلف مانند صرفهجویی در سرورها و فضای این شرکت، به فعالیت خود پایان دادهاند.
بررسی فرایند رشد شرکت گوگل
بنیانگذاران این شرکت در ابتدا تلاش کردند با کمک گرفتن از افراد مختلفی مانند جف بیزوس، رام شریرام و… سرمایه اولیه شرکت را افزایش دهند. پس از رشد گوگل سرمایه هر یک از سرمایهگذاران بسیار افزایش پیدا کرد و در نهایت گوگل توانست سرمایهای در حد یک میلیون دلار را به دست آورد.
این سرمایه به بنیانگذاران شرکت گوگل کمک کرد که بتوانند فروشگاهی را در کالیفرنیا افتتاح کنند. ناگفته نماند که در این شرایط بنیانگذاران گوگل همچنان در حال تحصیل بودند و دریافتند که انجام همزمان تحصیل و مدیریت شرکت گوگل ممکن است برای آنها دشوار باشد، بنابراین تلاش کردند با قیمت پیشنهادی خود شرکت گوگل را به جورج بل بفروشند.
بنیانگذاران گوگل و جورج بل نتوانستند بر روی قیمت توافق کنند و شرکت گوگل به جورج بل فروخته نشد. پس از کمی پیشرفت در سال ۲۰۰۰ موتور جستجوی گوگل به عنوان جستجوگر اصلی یاهو معرفی شد. در ادامه پیشرفت این شرکت، کلمه گوگل و معنای آن، در زبان انگلیسی شناخته شدند.
اطلاعاتی مربوط به آلفابت و صاحب گوگل
شرکت و صاحب گوگل در مدت زمان فعالیت خود زیر مجموعههای مختلفی را به دست آورده و با سرمایهای که داشتند نرمافزارهای مختلفی را خریداری کردند. در این شرایط حتی مدیرعامل این شرکت نیز چند بار تغییر کرد. البته در تمام این شرایط باز هم لری پیج به عنوان صاحب اصلی این شرکت شناخته میشد و امضاهای مهم، استخدامها، اخراجها و… توسط این فرد به نتیجه میرسید.
در نهایت در سال ۲۰۱۵ کمپانی آلفابت به عنوان یک کمپانی مادر برای تمام زیر مجموعههای گوگل توسط لری به صورت عمومی معرفی شد. ابتدا قرار بود که مدیریت این کمپانی به لری پیج سپرده شود و مدیریت شرکت گوگل توسط فردی به نام پیچای انجام شود. در نهایت بنیانگذاران شرکت گوگل تصمیم گرفتند که مدیریت این شرکت و مدیریت کمپانی آلفابت توسط یک نفر انجام شود تا تمام مجموعهها و نرمافزارها مدیریت یکپارچهای داشته باشند.
نتیجه گیری
در مطالب فوق ابتدا شرکت گوگل معرفی شد و پس از آن با معنای کلمه گوگل آشنا شدیم. در بخشهای بعد نیز فرایند رشد و پیشرفت شرکت معروف گوگل، عنوان شد و در آخرین بخش نیز کمپانی آلفابت را معرفی کردیم. اگر به کسب اطلاعات در زمینههای مختلف علاقمند هستید، میتوانید با مراجعه به سایت کویر مگ ، مقالههای مختلفی در حوزههای متنوع را مطالعه کنید.
برچسب ها : گوگل
دیدگاهتان را بنویسید