پیشنهاد می شود از حالت شب استفاده نمایید. بدین منظور بر روی دکمه بالا کلیک کنید

دانلود با لینک مستقیم

پاسخ به 5 سوال جالب درباره آب معدنی !

پاسخ به 5 سوال جالب درباره آب معدنی !

0
(0)

احتمالاً شما هم می دانید که آب معدنی نسبت به سایر آب‌ های معمولی که از لوله کشی خانه ها تامین می شود، متفاوت است. آب های معدنی به شکل مستقیم از چشمه ها تهیه می شوند و بنابراین املاح معدنی، گاز و درجه حرارت متفاوتی نسبت به آب لوله کشی دارند. کارخانه های تولید آب معدنی با جداسازی املاح، نمک و سایر ناخالصی های موجود از آب چشمه، آن را به صورت بسته بندی های مختلف به بازار ارائه می‌ کنند تا در دسترس عموم مردم قرار گیرد. با وجود اینکه مصرف آب معدنی توسط بسیاری از کارشناسان توصیه می شود، اما بهتر است با مضرات استفاده دائم از این آب ها و چند دانستنی جالب درباره آب معدنی که در ادامه به آن ها می پردازیم، آشنا شوید.

نوشیدن آب معدنی

آب معدنی به طور مستقیم از منابع آب معدنی یا زیرزمینی مانند چشمه ها به دست می آید که اغلب دارای املاح معدنی، گاز و سایر عناصر طبیعی دیگر است. آب های معدنی به دلیل دارا بودن برخی املاح‌، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته و از همین رو است که مصرف این آب ها در سال های اخیر به طور عجیبی افزایش یافته است. غلظت بالای کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم، سولفات، کلرید و املاح معدنی دیگر از جمله ویژگی های کلیدی آب های معدنی هستند که به دلیل تماس آب با سنگ ها به آن اضافه می شوند.

تفاوت آب معدنی و آب آشامیدنی

اصلی ترین تفاوت آب معدنی و آب آشامیدنی، در منشا استخراج و میزان املاح این آب ها است. آب معدنی املاح مختلفی مثل کلسیم، روی، آهن و … دارد و می تواند در درمان برخی از بیماری ها مفید واقع شود. آب ‌های معدنی از منابع زیرزمینی مثل چشمه ها به دست می آیند و ترکیبات و املاح مختلفی مثل کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم را شامل می شوند. در واقع اصلی ترین تفاوت آب معدنی و آب آشامیدنی این است که آب های معدنی دارای املاح و عناصر معدنی مختلفی هستند، در حالیکه این املاح سنگین در آب های آشامیدنی فیلتر می شوند. آب های آشامیدنی از منابع آبی سطحی مثل رودخانه‌ ها و دریاچه ها تامین و سپس تصفیه می شوند تا عاری از هرگونه آلودگی و باکتری باشند. تفاوت آب های معدنی و آشامیدنی در این است که املاح و مواد معدنی به طور طبیعی در آب های معدنی وجود دارد و مقادیر آن ها بیشتر از آب آشامیدنی است.

چرا آب معدنی تلخ است؟

چرا آب معدنی مزه تلخی نسبت به آب آشامیدنی دارد؟ آب معدنی به دلیل دارا بودن غلظت بالای کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم، سولفات، کلرید و سایر املاح معدنی در ترکیبات خود، طعم خاصی نسبت به آب آشامیدنی دارد که از نظر بسیاری از افراد طعم آن تلخ است. املاح موجود در آب های معدنی به دلیل تماس با سنگ‌ ها و لایه‌ های زمینی به آب اضافه میشوند و در کارخانه ها بسیاری از این املاح ها جداسازی می شود تا طعم بهتری به آب بدهد.

چرا آب معدنی مضر است؟

چرا آب معدنی برای برخی از افراد مضر است ؟ همانطور که گفتیم، آب های معدنی دارای مقادیر زیادی از املاح و مواد معدنی هستند که مصرف آن می تواند برای افرادی با مشکلات جسمانی مثل فشار خون بالا یا بیماری های کلیوی مضر باشد. همچنین از آنجایی که آب های معدنی املاح بالایی مثل کلسیم، روی و منیزیم دارند، در صورت مصرف بیش از حد ممکن است منجر به سنگ کلیه شوند.

چرا آب معدنی نباید یخ بزند؟

آب معدنی در بطری هایی که از نوع PET و pvc هستند، بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود. در صورتی که آب برای مدت طولانی در بطری های پی وی سی نگهداری شود و یا در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار بگیرد، برخی از ترکیبات بطری وارد آب می شود که این امر باعث سرطان زا شدن آب های معدنی می شود. همچنین با افزایش زمان نگهداری آب در بطری و در صورت فریز کردن آن، ترکیبات سمی بطری وارد آب می شود که در این صورت پزشکان توصیه میکنند از مصرف آن خودداری کنید، چرا که احتمال سرطان زا بودن آب در صورت یخ زدن افزایش می یابد.

آیا استفاده مجدد از بطری آب معدنی خطرناک می‌باشد؟

از آنجایی که برای ساخت بطری های آب معدنی از پلاستیک BPA (بیسفنول ای) و سایر مواد شیمیایی استفاده می شود، پس از گذشت زمان طولانی (حداکثر ۶ ماه) ترکیبات بطری درون آب آزاد می شوند که می تواند سلامتی ما را به خطر بیاندازد. از این رو کارخانه های تولید برای آب های معدنی نیز تاریخ انقضا درج می کنند.

شرکت میثم دارو پلاست

شرکت میثم دارو پلاست فعالیت خود را از سال ۱۳۶۸ آغاز کرد و امروزه نیز به عنوان یکی از برترین تولید کنندگان بطری های پت در کشور شناخته می شود. همانطور که گفتیم بطری های آب معدنی به دلیل ترکیبات شیمیایی که دارند، احتمال حل این ترکیبات را در آب در طول زمان افزایش می دهند. اما بطری های پت که توسط این شرکت تهیه و تولید می شوند، این مشکل را تا حد زیادی حل کرده اند. با کمک بطری های پت که ترکیبات سمی ندارند، مدت نگهداری و انقضای آب های معدنی نیز به مراتب افزایش یافته است و برای مدت طولانی تری می توان آن ها را بدون هیچ نگرانی، نگهداری کرد.

سخن پایانی

آب های معدنی به شکل مستقیم از چشمه ها تهیه می شوند و بنابراین املاح معدنی، گاز و درجه حرارت متفاوتی نسبت به آب آشامیدنی دارند. کارخانه های تولید آب معدنی با جداسازی املاح، نمک و سایر ناخالصی های موجود، آب های معدنی را در بسته بندی های مختلف و عموما در بطری های پت به بازار عرضه می کنند.

سوالات متداول

۱. آیا مصرف آب معدنی به صورت مداوم توصیه می‌ شود؟

نخیر. آب های معدنی به دلیل دارا بودن برخی املاح سنگین در ترکیبات خود، احتمال ابتلا به فشار خون و ایجاد سنگ کلیه را افزایش می دهند. بنابراین مصرف مداوم آن ها توصیه نمی شود.

۲. دلیل طعم تلخ آب معدنی چیست؟

آب های معدنی به دلیل دارا بودن املاح و مواد معدنی و یون های سنگینی مثل روی و سرب، در صورتیکه در کارخانه ها به خوبی جداسازی نشوند، به احتمال زیاد طعم تلخی خواهند داشت.

       دانلود
به این برنامه امتیاز دهید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیازها: 0

اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *