پیشنهاد می شود از حالت شب استفاده نمایید. بدین منظور بر روی دکمه بالا کلیک کنید

دانلود با لینک مستقیم

چگونه فروشگاه خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنیم؟

چگونه فروشگاه خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنیم؟

0
(0)

امروزه اکثر مردم از موتورهای جستجو برای یافتن خدمات مختلف استفاده می کنند که مهمترین آنها جستجوی محصولاتی است که کاربر می خواهد آنها را خریداری کند، یا به منظور جمع آوری اطلاعات در مورد محصول قبل از سفارش یا خرید مستقیم از آنها اطلاعات کسب کند.

به این منظور شما به عنوان صاحب یک فروشگاه اینترنتی بایستی اطلاعات نسبتا زیادی نسبت به سئو و افزایش رتبه فروشگاه خود در اینترنت داشته باشید؛ تا بتوانید کاربران بیشتری را به سایت خود جذب کنید.

سئو فروشگاه اینترنتی چیست؟

سئوی فروشگاه اینترنتی یا سئوی تجارت الکترونیک مجموعه اقداماتی است که باعث می شود فروشگاه آنلاین در نتایج جستجوی گوگل بیشتر دیده شود. هدف این است که وبسایت خود را در معرض دید کاربران اینترنتی قرار دهید؛ تا منجر به بازدید بیشتر و در نتیجه خرید بیشتر از فروشگاه شما شود.

برخلاف تبلیغات پولی موتورهای جستجو با نتایج موقت(مانند تبلیغ در گوگل ادز)، سئوی فروشگاه آنلاین با نتایج بلندمدتی که تولید می‌کند، بازگشت سرمایه بالاتری را به همراه خواهد داشت. سئوی فروشگاه آنلاین معمولاً شامل بهینه سازی عنوان صفحات، توضیحات محصول، ساختار داخلی سایت و تجربه کلی کاربر است.

هر محصول باید دارای یک صفحه اختصاصی باشد که برای جذب ترافیک از نتایج جستجو طراحی شده باشد و در عین حال فهرستی از کلمات کلیدی برای آن صفحه ایجاد کند، اما در کنار صفحات محصول، نباید از نقش سایر صفحات ثابت مانند صفحه اصلی و صفحاتی مانند درباره ما، سؤالات متداول، تماس با ما و وبلاگ غافل شویم.

اهمیت بهینه سازی فروشگاه های آنلاین برای موتورهای جستجو

گوگل تبدیل به نزدیک‌ترین دستیار به مشتریان در هنگام نیاز به یک محصول یا خدمات شده است، زیرا در هنگام خرید یک محصول، اولین چیزی که ممکن به ذهن مشتریان بالقوه برسد، جستجو کردن آن در موتور جستجوی گوگل است، و این موتور جستجو به آنها محصولات، نکات، مقایسه‌ها، تصاویر و اطلاعات کلی از آن محصول را نشان می‌دهد که این امر به آنها کمک می‌کند تا بتوانند تصمیم خرید درستی بگیرند.

در اینجا اهمیت بهینه سازی فروشگاه های الکترونیکی برای موتورهای جستجو نهفته است، زیرا سئوی فروشگاه الکترونیکی در ایجاد مسیری برای دستیابی به مخاطبان هدف نقش دارد و پس از انجام این کار، بازدیدکنندگان شروع به هجوم به فروشگاه شما خواهند کرد، محصولات با کیفیت بالا، متن های توصیفی خلاقانه و دکمه هایی جذاب برای دعوت به عمل بقیه کار را در ترغیب بازدیدکننده به خرید انجام می دهند.

چگونه فروشگاه اینترنتی خود را برای موتورهای جستجو پیکربندی کنیم؟

در زیر اصول سئوی تجارت الکترونیک را به روشی ساده و کاربردی توضیح خواهیم داد و به شما دانش عمیقی از آنچه برای ظاهر شدن فروشگاه شما در موتورهای جستجو نیاز است را ارائه خواهیم داد:

استراتژی اول: کلمات کلیدی مناسب را پیدا کنید

وقتی در مورد بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو صحبت می کنیم، کلمات کلیدی اولین چیزی است که به ذهن خطور می کند، آنها کانون توجه گوگل هستند و عباراتی هستند که کاربران آن را در باکس جستجوی گوگل وارد میکنند. بنابراین، یافتن کلمات کلیدی مناسب نقطه شروع سئو فروشگاه های آنلاین و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است.

به طور مثال: اگر فروشگاهی دارید که در آن چمدان می فروشید، کلمه ای مانند “چمدان کوچک” یا “چمدان چرخ دستی” کلماتی هستند که کاربران آن را به وفور جستجو می کنند؛ پس باید شما بر روی این کلمات مانور دهید تا بتوانید بازدید بیشتری را جذب کنید.

شما قادر خواهید بود کلمات کلیدی را به بیش از یک روش بیابید که مهمترین آنها عبارتند از:

 

1. پیشنهادات گوگل

بدون شک هنگام تایپ عبارت جستجوی خود در هنگام جستجو در گوگل متوجه ویژگی تکمیل خودکار خواهید شد، زیرا گوگل عبارات جستجوی مشابهی را پیشنهاد می کند و همچنین در پایین صفحه نتایج جستجو، گروهی از عبارات جستجوی مرتبط اضافی ظاهر می شود. که ترکیب این دو با هم معدنی از ایده های کلیدواژه را به شما نشان خواهد داد.

2. پیشنهادات آمازون

آمازون با اکثر فروشگاه های آنلاین از همه نوع رقابت می کند، بنابراین ابزار بسیار مفیدی برای یافتن کلمات کلیدی مناسب است. آمازون از این نظر از گوگل متمایز است که بر خلاف گوگل که هدف اطلاعاتی را پیشنهاد می کند، فقط کلماتی را با هدف خرید پیشنهاد می کند که بر روی محصول تمرکز دارند.

به طور مثال محصولی را که می‌فروشید در کادر جستجو تایپ کنید، سپس به کلماتی که در تکمیل خودکار ظاهر می‌شوند توجه کنید. برای کلمات بیشتر، روی مرتبط ترین زیرمجموعه کلیک کنید، به عنوان مثال اگر چمدان می فروشید، روی زیرمجموعه “چمدان و تجهیزات سفر” در آمازون کلیک کنید و متوجه خواهید شد که آمازون چگونه کیف ها را در فروشگاه سازماندهی می کند.

چگونه کلمات کلیدی مناسب را برای فروشگاه خود انتخاب کنیم؟

چگونگی انتخاب کلمات کلیدی مناسب

مراحل بالا اغلب منجر به لیست طولانی کلمات کلیدی می شود. برای محدود کردن جستجوی خود و تمرکز بر روی مهمترین کلمات، کلماتی را انتخاب کنید که این مشخصات را داشته باشند:

میزان جستجوی بالا: هر چه میزان جستجو بیشتر باشد، احتمالاً فروشگاه شما ترافیک بیشتری را دریافت خواهد کرد. حجم جستجوی خود را با ابزارهایی مانند Keyword Planner و Ahrefs بشناسید.

رقابت ضعیف: رقابت ضعیف سایت شما را برای یافتن اولین نتایج در جستجوهای گوگل برای کلمه کلیدی آسان تر می کند.

اعتبار دامنه پایین: اعتبار دامنه به این معنی است که رتبه بالاتر در نتایج جستجو آسان است، بنابراین اگر رقبا دارای اعتبار دامنه پایین برای یک کلمه کلیدی هستند، به این معنی است که به راحتی از صحنه حذف می شوند.

ارتباط قوی: مطمئن شوید که کلمات کلیدی شما با محصولات شما مرتبط هستند، مطلقاً نیازی به استفاده از کلمات کلیدی ضعیف نیست، زیرا گوگل به راحتی می تواند از طریق الگوریتم های خود تشخیص دهد که آیا سایت شما اطلاعاتی را ارائه می دهد که با آنچه به دنبال آن هستند مرتبط است یا خیر.

استراتژی دوم: سازماندهی ساختار سایت

ساختار سایت نحوه سازماندهی سایت شما است، که این مورد در سئوی سایت فروشگاهی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا اکثر این سایت ها از صدها و یا هزاران صفحات مختلف تشکیل شده اند و گاهی اوقات بیش از یک میلیون صفحه هستند که باید ساختار آنها بررسی و اصلاح شود. سازماندهی ساختار یک سایت دو کار را انجام می دهد:

اولین مورد کمک به کاربر برای پیمایش منطقی سایت، شناسایی سریع صفحات اصلی و روابط بین صفحات، و همچنین یافتن صفحاتی است که انتظار دارند در آن‌ها پیدا شوند و تجربه کاربر پسندتری را برای آنها به ارمغان می‌آورد.

دوم، ایندکس کردن محتوای صفحه و سپس نمایش آن در نتایج جستجو را برای گوگل آسان تر می کند.

قانون کلی در سازماندهی ساختار سایت، تکیه بر ساختار سلسله مراتبی است، در حالی که تعداد کلیک های کاربر بر روی هر صفحه برای بازگشت به صفحه اصلی به حداقل می رسد.

سازماندهی ساختار سایت

این مراحل را دنبال کنید تا ساختار فروشگاه خود را به بهترین شکل ممکن سازماندهی کنید:

1. رفتار مخاطب را بررسی کنید

از قانون عرضه و تقاضا برای تعیین سطوح ساختار وب سایت خود استفاده کنید، آیا دسته ها، ویژگی ها، مارک ها یا فیلترها ارزش فهرست بندی و بهینه سازی را دارند، زیرا در واقع تقاضای مخاطبان را برآورده می کنند. برای آن، بهتر است که سوالات زیر را از خود بپرسید:

بازدیدکنندگان قبل از رسیدن به فروشگاه از چه عبارات جستجویی استفاده می کنند؟

بازدیدکنندگان پس از رسیدن به فروشگاه چه عبارات جستجویی را تایپ می کنند؟

صفحات فروشگاهی که بیشترین بازدید را دارند کدامند؟

2. مسیر راهنما ایجاد کنید

نمونه بردکرامبز در سایت ناپ شاپ

مسیر راهنما یا همان Breadcrumbs را به صفحه محصول اضافه کنید، تا به کاربران راه دیگری برای اطلاع از اینکه محصول در فروشگاه کجاست، ارائه دهید، به عنوان مثال، وب سایت ناپ شاپ این ویژگی را دارد که در تصویر می بینیم:

صفحه اصلی > طراحی فروشگاه اینترنتی

همچنین ممکن است گوگل آدرس فروشگاه را با مسیر پیمایش در نتیجه جستجو جایگزین کند و اطلاعات مفیدتری به کاربر بدهد.

3. فقط صفحات مهم را فهرست کنید

با توجه به محصولات مشابه از نظر نام و مشخصات، فهرست کردن هر صفحه محصول به طور جداگانه دشوار به نظر می رسد، زیرا نیاز به تلاش های پر زحمت دارد. بنابراین، یا باید انتخاب کنید که برخی از صفحات را از طریق گزینه noindex ایندکس نکنید یا محتوای مفید و مرتبط برای این صفحات ایجاد کنید تا آنها را متفاوت، مرتبط و رقابتی کنید.

اگر در مورد گزینه دوم تصمیم گرفتید و با برخی از صفحات رقابت می کنید، محصولات، انواع یا برندهایی را که مخاطب به طور خاص به دنبال آن است را انتخاب کنید و حجم جستجوی زیادی و تعداد آیتم های زیادی داشته باشید.

استراتژی سوم: سئو داخلی

اهمیت این استراتژی کمتر از استراتژی های قبلی سئو نیست، زیرا هدف آن بهبود صفحات محصول است، صفحاتی که بیشترین سهم را در تعداد بازدید و خرید دارند.

1. URL Crossed را انتخاب کنید

شما باید برای انتخاب URL های معنی دار برای صفحات محصول تلاش کنید، نکته این است که به آدرس های خودکار ساخته شده از نمادها و اعداد تکیه نکنید و آنها را با آدرس هایی جایگزین کنید که برای کاربر عادی قابل درک است، با اهمیت استفاده از کلمه کلیدی در URL. و آدرس را تا حد امکان کوتاه کنید.

2. محتوا را غنی تر کنید

موتور جستجو از محتوای داخل صفحه برای تعیین اینکه صفحه شما باید برای کدام کلمات کلیدی در نتایج جستجو گنجانده شود، استفاده می کند، بنابراین صفحات محصول باید شامل توضیحات منحصر به فرد محصول، با جزئیات بسیار مهم و عمیق محصول باشد.

همچنین مهم است که به مکان کلمات کلیدی در وب سایت خود توجه کنید، کلمات کلیدی مرتبط مختلف را در صفحه اضافه کنید تا به گوگل کمک کنید تا بفهمد محصول چیست و قدرت محتوا برای متقاعد کردن بازدید کننده برای خرید افزایش یابد. اگر غنی سازی صفحات همه محصولات به دلیل تعداد زیاد آنها دشوار است، اولویت را به صفحات بهترین محصولات بدهید.

3. این فیلدها را با دقت بنویسید

هر صفحه وب دارای فیلدهای اساسی مانند عنوان صفحه، توضیحات متا، نام تصاویر و متن های جایگزین است که برای استفاده حداکثری از این مولفه ها در سئوی تجارت الکترونیک، حتما آنها را به صورت زیر بنویسید:

کلمه کلیدی را در عنوان صفحه قرار دهید.

یک نام رسا برای تصاویر انتخاب کنید که شامل کلمات کلیدی است و از برچسب عددی صرف نظر کنید.

کلمه کلیدی را در متن جایگزین برای هر تصویر قرار دهید.

یک توضیحات متا سفارشی برای صفحه بنویسید، که متن توصیفی جذابی است که شامل کلمه کلیدی است.

در نوشتن فیلدهای قبلی، با استفاده از کلماتی مانند: تحویل رایگان، پیشنهاد انحصاری، بهترین، آنلاین و نه تنها کمک موتور جستجو، هدف را تحت تاثیر قرار دادن کاربر قرار دهید.

استراتژی چهارم: سئو فنی

به دلیل تعداد زیاد صفحات فروشگاه اینترنتی، این نوع وب سایت از مشکلات فنی رنج می برد که نیاز به راه حل های موثر دارد، می توانید به یک فروشگاه رتبه بالایی در نتایج جستجو بدهید و فروشگاه دیگری را متعادل کنید. قبل از شروع به کار با سئو فنی، باید با استفاده از ابزارهای سئو مانند SEMrush یک حسابرسی فروشگاه انجام دهید.

در اینجا مجموعه ای از مشکلات فنی رایج در فروشگاه های اینترنتی و نحوه حل هر یک از آنها آورده شده است:

مشکل 1: محتوای تکراری

این یک مشکل بسیار رایج در حین کار بر روی سئو برای فروشگاه های آنلاین است، جایی که ممکن است صفحه ای برای یک محصول ایجاد شده و تحت دسته بندی خاص خود فهرست شود، و صفحه دیگری برای همان محصول در زیر دسته “موارد جدید” ایجاد می شود که منجر به دو صفحاتی با محتوای یکسان، اما هر کدام دارای یک عنوان URL متفاوت هستند. اگر دلیل موجهی برای حفظ این دو صفحه وجود دارد، باید تگ noindex را درج کنید تا گوگل ایندکس را نادیده بگیرد و اگر دلیل آن نیست، باید یکی را حذف کنید.

مشکل 2: صفحات عمیق یا یتیم

شکی نیست که صفحات فروشگاه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تا حد امکان برای بازدیدکنندگان قابل دسترسی باشد، بنابراین صفحاتی که با کلیک‌های زیاد از صفحه اصلی جدا می‌شوند یا هیچ پیوند داخلی به آن‌ها اشاره نمی‌کند، باید با اصلاح ساختار پیوند داخلی خود بهبود یابند. به طوری که آنها در پس از کلیک کمتر از صفحه اصلی هستند.

مشکل سوم: صفحات زیاد

تعداد صفحات فروشگاهی که محصولات زیادی را به فروش می‌رساند جمع می‌شود که این بزرگترین کابوس برای متخصص سئو است، زیرا هر صفحه به محتوای منحصر به فردی نیاز دارد تا با مشکلات محتوای تکراری مواجه نشود. راه حل این مشکل حذف صفحاتی است که هیچ فروشی نداشته اند و یا اخیرا ترافیک دریافت نکرده اند، می توانید از طریق ابزار گوگل آنالیتیکس این صفحات را پیدا کنید.

مشکل چهارم: سرعت پایین سایت

سرعت بارگذاری سایت یکی از جدی ترین مشکلاتی است که منجر به تجربه کاربری بد و در نتیجه کاهش رتبه سایت در گوگل می شود که ممکن است دلایل زیادی مانند کدهای سنگین، تصاویر بزرگ و یا دلایل دیگر داشته باشد. ابزار رایگان PageSpeed ​​Insights تجزیه و تحلیل سرعت سایت را ارائه می دهد که شامل دلایل کاهش سرعت و توصیه هایی برای بهبود آن است. این توصیه ها ممکن است عبارتند از:

حجم صفحه را کاهش دهید.

ظرفیت سرور هاست خود را افزایش دهید.

از فرمت های تصویری مختلف و کوچکتر استفاده کنید.

داده های ارسال شده به مرورگر را فشرده کنید.

استراتژی پنجم: ایجاد پیوند

نحوه لینک بیلدینگ در سئو

لینک بیلدینگ یکی از مهم ترین استراتژی های بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است، با این حال فروشگاه های آنلاین به دلیل اتکای ضعیف به محتوا، که هسته اصلی هر استراتژی قوی بک لینک سازی است، در ساخت لینک با مشکل مواجه هستند. از دو طریق می توان بر این چالش غلبه کرد:

روش اول: به کیفیت وب سایت توجه کنید و اکانت های رسانه های اجتماعی را به طور فعال مدیریت کنید این به فروشگاه شما کمک می کند تا قابل مشاهده باشد و آگاهی از برند شما را گسترش دهد که شانس مراجعه سایت های دیگر به فروشگاه و محصولات آن را افزایش می دهد.

روش دوم: در رویدادهای مرتبط با محصولات خود شرکت کنید، زیرا یکی از مهم ترین استراتژی ها برای ایجاد بک لینک قوی برای فروشگاه آنلاین شما است. گروه های رسانه های اجتماعی را در فروشگاه خود جستجو کنید، رویدادهایی را که برگزار می کنید دنبال کنید، به سازمان دهندگان پیشنهاد دهید تا محصولات شما را برای نمایش در رویداد ارسال کنند و لینک فروشگاه را در شرکت کنندگان نشان دهید. زمانی که این رویدادها دارای اشتراک‌گذاری‌های اجتماعی یا پوشش رسانه‌ای هستند، فروشگاه شما از منابع بسیاری که در رویداد شرکت کرده و پوشش داده‌اند، ترافیک کسب می‌کند.

نتیجه گیری

هدف از مطالب بالا روشن کردن سریع چشم‌انداز سئو فروشگاه‌های آنلاین به طور کلی بود، اما در واقع بهینه‌سازی فروشگاه برای موتورهای جستجو فرآیندی همه جانبه است که کارها و جزئیات زیادی را به همراه دارد که تنها متخصصان حرفه‌ای سئو از آن آگاه هستند. بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم که برای افزایش رتبه سایت خود در نتایج جستجو به یک شرکت معتبر و حرفه ای رجوع کنید که پیشنهاد ما به شما شرکت ناپ شاپ است که خدمات سئو را می تواند به صورت کاملا حرفه ای به شما ارائه دهد.

       دانلود
به این برنامه امتیاز دهید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیازها: 0

اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *